Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Τα κύρια σημεία της ομιλίας του:

 

"Αυτό το συνέδριο είναι συνέδριο  αρχών θέσεων, ρεαλισμού και ελπίδας.  Αυτης της ελπίδας που ξεκινησε απο την εκλογη του Μητσοτακη.

 

Ειναι ορατο οτι η νεα δημοκρατια λειτουργει και νοικοκυρευεται. Και αυτο οφειλεται σε ολα τα στελεχη. Και θελω με την ιδιοτητα του γραμματεα να εκφρασω την τιμη μου σε ολα τα απλα στελεχη του κομματος. Χαρη σε εσας υπαρχει το κομμα μας και χαρη στους αγωνες σας. Χαρη σε εσας πιο δυνατοί  θα φερουμε την ελπιδα στους Έλληνες. Τα τελευραια χρόνια η κυβέρνηση αυτή ασκεί την πιο λαικιστικη ρητοτικη. Με κουτοπονηρια, κατασκεύασαν προδοτες και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι σημερα. Υπονομεύουν την χωρα την και την πορεια της προς την αναπτυξη. Η κυβέρνηση αυτή τρέφεται από  το διχαστικο λόγο. 

 

Η χώρα χρειαζεται ενοτητα, ενότητα  μεταξυ ελληνικών μία δυνατή ενωτικη προταση.

 

Το 11ο συνεδριο είναι ένα προσκλητηριο αγωνων. Το μελλον του τοπου και των παιδιων μας είναι εδώ και εχουμε την αληθεια με το μερος μας. Διοτι οι ιδέες μας ειναι πανανθρώπινες και κοιτανε στο αύριο και θελουν την Ελλάδα με αναπτυξη και οχι φοροκαταιγιδα. με αληθινη ευημερια, πραγματικες καλοπληρωμενες δουλειες και αληθινη μεσαια ταξη.

 

Πνέει ήδη ένας ανεμος δημιουργικης αλλαγης.Αύριο θα ειναι μια αλλη μερα πραγματικης ελπιδας. Θα επικυρωσουμε το νεο μας πλαιδιο η επόμενη μέρα πρεπει να μας βρουν στους δρομους για να μιλησουμε γι αυτο το νεο και καινοτομο που συμβαινει αυτες τις μερες με το προγραμμα της ΝΔ.

 

Είμαστε ετοιμοι να αλλαξουμε την Ελλάδα και θα το πετύχουμε με τον Κ. Μητσοτακη πρωθυπουργό, Καλο αγωνα σε ολους !"

.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.