"Εάν εκλεγώ επικεφαλής της Κεντροαριστεράς δεν θα φύγω από τον δήμο Αθηναίων, καθώς εκλέχτηκα για συγκεκριμένη θητεία και ήταν γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, μαζί με το επιτελείο μου, στον δήμο" δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης στο ΣΚΑΪ, φέροντας και το παράδειγμα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

 

Ο κ. Καμίνης εκτίμησε ότι η μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων θα δώσει δυναμική στο εγχείρημα και έκανε λόγο για πολιτικό σεισμό που θα προκαλέσει αναταράξεις και αντιδράσεις στο πολιτικό σύστημα. Σημειωτέον, τάχθηκε για άλλη μία φορά υπέρ της ηλεκτρονικής διαδικασίας ψηφοφορίας και της συμμετοχής εξ αποστάσεως νέων από το εξωτερικό. Μίλησε για έναν ομοιογενή φορέα που δεν αποκλείει κανέναν από κανένα κόμμα, τονίζοντας πως όλοι είναι συνιδρυτές.

 

Ο δήμαρχος Αθηναίων απέφυγε να σχολιάσει πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες, υπογραμμίζοντας πως μετά την εκλογή θα πρέπει να διαμορφωθεί το πρόγραμμα.

 

Σε ερώτηση που του απευθύνθηκε σχετικά με το αν θα πρέπει να απομακρυνθούν "βαρίδια" από το κόμμα απάντησε γλαφυρά: "δεν αποκλείεται εκ προοιμίου κανείς. Όλα αυτά τα λύνει η ζωή..."

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.