Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, έκανε "άνοιγμα" στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

 

"Επειδή ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έφυγε, εγώ έχω να πώ, πως καιρός είναι να φεύγει και η κυβέρνηση.

 

Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, νιώθω πολύ οικεία, έχουμε πολλά κοινά. Είμαστε ένα κόμμα αλλαγής, όπως έχει αλλάξει και η ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Είναι νέος ενδιαφέρεται για τα κοινά. Είναι υπερ του ιδιωτικού τομέα και όχι στο δημόσιο. 

 

Καμία κυβέρνηση όμως  δεν έφερε την πραγματική αλλαγή. Δεν είστε πλέον αυστηροι στο δημόσιο τομέα. Θα πρεπει να κάνετε μειωση του δημοσιου τομεα ωστε να βρουμε χρηματα. Η νεα κυβερνηση αυξανει και αλλο τον δημοσιο τομεα, κανοντας νεο κομματικο στρατο. προσπαθω να σας βοηθησω να φύγετε από το παρελθόν από το λαικισμνού. Μόνο έτσι θα ρθουν οι επενδύσεις. 

 

Θα πρέπει να κάνετε κάτι και με το εκλογικό νόμο. θα πρέπει να περάσουμε στην πααραγβγική αναπτυξη. Ακούω οτι η νέα Βουλκή θα είναι με πέντε κόμματα, αφήνοντας απ έξω στην ένωση Κεντρώων, αλλά εμείς θα είμαστε μέσα. Και επειδή λέτε συνέχεια κεντροδεξία και κεντροαριστερά, εμείς είμαστε το κέντρο και μας χρειαζόσαστε." 

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.