Με πνεύμα ανανέωσης ξεκίνησε και συνεχίζεται το συνέδριο της ΝΔ το οποίο θα κλείσει αύριο το βράδυ . Ενωτικός και με προθέσεις αλλαγής εμφανίστηκε στο μήνυμα χαιρετισμού του, προς τους βουλευτές και συνέδρους της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι αυτό το διήμερο ψηφίζονται οι αρχές της ΝΔ και ότι από αύριο το βράδυ το ρολοϊ των εκλογών μετράει αντίστροφα .

 

Ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των υπολοίπων κομμάτων με τη Φώφη Γεννηματά να κάνει τον απολογισμό της δικής της παράταξης και μιλώντας για εθνική ενότητα αλλα και συνεργασίες.

 

Ενδιαφέρουσες υπήρξαν όμως και οι ομιλίες των εκπροσώπων των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να μιλάνε για κυβερνητική λάσπη, προερχόμενοι από τους ίδιους που προσπαθούσαν να αποδομησουν τον Κώστα Καραμανλή.

 

Ενωτικός και απλώνοντας χέρι βοηθείας, αφού όπως είπε το κόμμα του είναι το ουσιαστικό κέντρο , εμφανίστηκε και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρωων, Μάριος Γεωργιάδης .

 

Ο γραμματέας της ΝΔ κ. Αυγενακης μιλώντας στους συνέδρους, τόνισε πως από αύριο είναι η ώρα η ΝΔ, είναι να βγει στους δρόμους, όχι για να κάνει αυτά που έκανε τόσα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για να διαδώσει της νέας της αρχές και θέσεις που θα βοηθούσαν στην πραγματική ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας .

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.