Τo ενημερωτικό-ειδησεογραφικό site Editorsall.gr (www.editorsall.gr), ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός Street radio (www.streetradio.gr) δημιουργούν ένα νέο μέσο. Το νέο μέσο περιλαμβάνει ενημέρωση, ψυχαγωγία, κοινωνικές δράσεις στο διαδίκτυο, το ραδιόφωνο (και όχι μόνο). Μαζί τους για φιλοζωικά θέματα θα είναι και η πλατφόρμα στήριξης φιλοζωικών οργανώσεων Dogs’ Voice (www.dogsvoice.gr).
 
Από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα υπάρχει συνεχής και αδιάλειπτη ενημέρωση σε θέματα επικαιρότητας από το Editorsall.gr, μουσικές επιλογές των παραγωγών του Street Radio ενώ πλέον δημιουργείται κοινή ατζέντα για σειρά θεμάτων πολιτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. 
 
Πιο αναλυτικά, η ενημέρωση έρχεται στην πρώτη γραμμή με το Editorsall.gr. Το site που φέρνει τις εξελίξεις στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας έγκυρα και έγκαιρα, που σας κάνει προτάσεις και πραγματοποιεί δράσεις. Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-13:00 θα αποκτά και φωνή στο Street Radio με το Editors magazine και στις 19:00-19:30 με το Δελτίο Ειδήσεων του Editorsall.gr.
 
Το Street radio θα σας ψυχαγωγεί με το καθημερινό του πρόγραμμα.
 
Για το νέο μέσο που δημιουργήσαμε τα φιλοζωικά θέματα αποτελούν κοινωνικά ζητήματα. Έτσι, το Dogs’ Voice μέσω της δικής του ιστοσελίδας, της φιλοζωικής στήλης του Editorsall.gr και κάθε Πέμπτη 14:00-15:00 από τον αέρα του Steet Radio θα προβάλλει όσα πρέπει να ξέρετε για τα ζώα.
 
Editorsall.grStreet Radio και Dogs' Voice - Γιατί όλα θα γράφονται και θα ακούγονται εδώ

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.