Η Νεφέλη Σωτηρία Σίνου είναι κτηνίατρος, ιδιοκτήτρια της κλινικής Κυανούς Σταυρός και κόρη της ηρωικής κτηνιάτρου Ειρήνης Ταπούτη, που έγινε το απόλυτο viral της προηγούμενης εβδομάδας μιας και μπήκε μπροστά βάζοντάς τα με τους κρατικούς φορείς που θέλουν να βάλουν λουκέτο στο καταφύγιο Χαλκίδας. Eίναι γνωστή ως η "Ροζ", η ροζ νεράιδα, η ροζ γιατρός, η ροζ κτηνίατρος αφού λατρεύει το ροζ χρώμα. Επίσης, είναι γνωστή για την εθελοντική της δράση ως κτηνίατρος.

 

Η Νεφέλη Σίνου τις τελευταίες μέρες "έχασε" 3 από τα δικά της ζώα. Χθες "έφυγε" ο Φιόγκος, ένα καθαρόαιμο κόκερ σπάνιελ που είχε βρει πεταμένο και είχε λεισμανίαση. 

Και σήμερα υιοθέτησε τη Μέδουσα, ένα σκυλί που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση με λεισμανίαση 1/1600, μπαμπέζια 1/400, αιματοκρίτη 16, χωρίς τρίχωμα, ηλικίας περίπου 3 και κιλών 20 που έκανε την θεραπεία του στο κτηνιατρείο. Είναι γνωστό ότι τα ημίαιμα, άνω των 10 κιλών, καλαζαρικά σκυλιά βρίσκουν πολύ δύσκολα σπίτι, δυστυχώς οι καρδιές των ανθρώπων δεν τα χωράνε, δεν τα βρίσκουν όμορφα. Η "Ροζ κτηνίατρος" ένα τέτοιο σκυλί αποφάσισε να υιοθετήσει. 

Η Νεφέλη Σίνου αποφάσισε σε αυτό το πλάσμα να δώσει ζωή, σπίτι και αγάπη παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας. Όταν χάνουμε τα σκυλόπαιδα και τα γατόπαιδά μας δεν αρκούν τα κλάματα, γιατί μόνο όταν σώζουμε έναν φίλο τους, μόνο όταν δώσουμε τη ζωή που εκείνα έχασαν είναι περήφανα για μας. Και μόνο τότε είμαστε κι εμείς πραγματικά ήρεμοι με τη συνείδησή μας. 

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.